ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet вещае победа на Клипърс в дербито на Лос Анджелис

0
нба
Снимка: БТА

Лос Анджелис Лейкърс приема Лос Анджелис Клипърс в мач от редовния сезон на Националната баксетболна асоциация на САЩ и Канада. Дербито на „Ел Ей“ ще се проведе в ранните часове на сряда българско време.

Букмейкърът Palms Bet дава предимство на символичните гости. Коефициентът за победа на „ножиците“ е 1.55, докато този за домакините е 2.48. Благодарение на специалния бонус код за palms bet може да увеличите шанса си за печалба без излишни рискове.

Възпитаниците на Дарвин Хам заемат 12-о място във временното подреждане в Западната конференция. „Езерняците“ спечелиха 7 от последните си 10 мача, а като домакини имат 12 победи и 11 поражения. Лейкърс имат само една победа от 9 мача срещу отбори от Тихоокеанската дивизия. Леброн Джеймс и ко са в серия от два поредни успеха.

Играчите на Тайрън Лу се намират на 6-о място на Запад. „Ножиците“ спечелиха 4 от последните си 10 срещи, а като гости имат 12 успеха от 25 мача. Клипърс имат 4 поражения от 7 мача срещу отбори от Тихоокеанската дивизия. Пол Джордж и ко също са в серия от две последователни победи.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.