ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лион има силите да изненада Ница, отчита Palms Bet

0
Александър Лаказет
Нападателят на Олимпик Лион Александър Лаказет (Снимка: БТА)

Френският шампионат си остава едно от Топ 5 първенствата в Европа, макар че през последните години португалската и недерландската лига се опитват да се наместят сред най-добрите. Това обаче трудно ще стане, особено, след като Лига 1 има богата история с добре познати отбори.

Един от тях е Олимпик Лион, който в последните години позагуби от блясъка си. В първия двубой от 22-ия кръг „песовете“ приемат Ница в петък, 16 февруари, от 22:00 часа. Букмейкърът Palms Bet дава съвсем леко предимство на Лион за победа с коефициент от 2.71, докато този за Ница е 2.75. Равенството е оценено на 3.25. В първите кръгове от кампанията Александър Лаказет и компания бяха дори на последната позиция, но сега записаха няколко победи, с които се изкачиха до 13-ото място и имат три точки преднина пред зоната за плейоф за оцеляване.

Ница пък е втори, като изостава с 11 от лидера ПСЖ. Отборът от „Алианц Ривиера“ обаче трябва по-скоро да поглежда зад гърба, тъй като Монако е само с точка по-малко на третата позиция, а разликата до шестата позиция е само четири пункта. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. В последните 20 срещи между двата отбора Ница има предимство от девет успеха срещу седем за Лион, като в четири случая пък срещите са завършвали наравно.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.