Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Байерн ще си го върне на Лацио в реванша от ШЛ, отчита Palms Bet

0
Джамал Мусиала и Байерн Мюнхен
Футболистите на Байерн Мюнхен празнуват откриващото попадение срещу Бохум на Джамал Мусиала (Снимка: БТА)

Шампионската лига се завръща тази седмици с мачовете-реванши от осминафиналната фаза. Във вторник, 5 март, от 22:00 часа германският шампион Байерн Мюнхен посреща Лацио с гол пасив на „Алианц Арена“, след като преди две седмици отстъпи с 0:1 на „Олимпико“ в Рим.

Баварците вече отпаднаха от Купата на Германия, а до голяма степен се простиха и с шансовете си за 12-а поредна титла в Бундеслигата, където изостават с десет точки от непобедения до момента лидер Байер Леверкузен. Така Шампионската лига остава единствения реален шанс за трофей през този сезон за германския гранд. Букмейкърът Palms Bet гласува доверие на Байерн за победата в тази среща с коефициент от 1.28, докато този за Лацио е 11.00. Равенството, каквото и да било то ще означава класиране напред за италианците, е оценено на 5.75. Както е известно, старши треньорът на Байерн Томас Тухел ще си тръгне след края на сезона и сега ще иска от своите футболисти да хвърлят всичките си усилия в преследването на най-ценния трофей от европейските клубни турнири.

Лацио, от своя страна, се представя доста колебливо в Серия А, където заема едва деветата позиция, но пък е на ½-финал за Купата на страната, където ще се изправи срещу Ювентус. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. „Римските орли“ гонят и първо влизане на ¼-финал в ШЛ, като са мотивирани да го направят срещу разколебания Байерн. Това ще бъде общо четвърта среща между двата тима в турнира, като през пролетта на 2021-а година, отново на 1/8-финал, баварците се поздравиха с две победи.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.