ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet с ударни коефициенти за Еспаньол – Реал Сосиедад

0
реал сосиедад александър сорлот
Снимка: БТА

Отборите на Еспаньол и Реал Сосиедад се изправят един срещу друг в последен двубой от 21-ви кръг на испанската Ла Лига. Срещата на ст. „Корнея де Лобрегат“ в Барселона е насрочена за понеделник, 13.02, от 22:00 часа българско време.

Букмейкърът Palms Bet дава високи ставки и за трите възможни изхода. Коефициентът за победа на домакините е 3.71, равенството е оценено на 7.40, а триумф на гостите ще умножи залога ви по 2.24.С помощта на бонус код palms bet получавате възможност за увеличаване на печалбите си без излишен риск от ваша страна.

Играчите на Диего Мартинес се намират на 17-о място във временното класиране с 21 точки, с една повече от 18-ия Валенсия. „Синьо-белите“ спечелиха две от последните си пет срещи в първенството, а като домакини имат 2 победи, 4 равенства и 4 поражения при голова разлика 12:16. Двубоят от есенния дял на първенството завърши 2:1 за Сосиедад.

Възпитаниците на Иманол Алгуасил заемат трето място с 39 точки, на 6 от втория Реал Мадрид. Реал спечели три от последните си пет двубоя в Ла Лига, а като гост има 7 победи, 1 равен и 2 загуби при голова разлика 16:8. Сосиедад спечели 4 от последните 5 официални двубоя срещу Еспаньол.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.