ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Франция ще си го върне на Германия, отчита Palms Bet

0
Германия - Франция
Франция (Снимка: БТА)

Битките по за място на Европейското първенство са към своя край, като останаха да се изиграят три финални двубоя от плейофите, които ще определят и последните трима участници на форума в Германия през лятото. Редица отбори вече си бяха осигурили участие през квалификациите, а по време на мартенската пауза играят контролни срещи, като част от подготовката си за турнира.

Една от тях обаче приковава сериозно вниманието, защото един срещу друг в събота (23 март) от 22:00 часа се изправят двукратен световен шампион срещу четирикратен такъв – Франция срещу Германия. Букмейкърът Palms Bet вярва на „петлите“ и им дава коефициент за победа от 1.81, докато този за Маншафта е 3.80. Равенството в проверката е установено на 3.75. Двете държави имат богата история помежду си, като за последно се срещнаха през септември миналата година, отново в приятелска среща, която завърши с победа за Германия с 2:1.

Франция определено се намира в доста по-добра форма. Тимът завърши квалификационния цикъл без загуба (7 победи и 1 равенство), записвайки дори историческа победа над Гибралтар с 14:0. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Германия, който е домакин на големия форум след няколко месеца и играе само контроли, записа едва три победи и цели шест загуби в общо 11 срещи по време на квалификационния цикъл, като едната беше именно над „петлите“, както стана ясно. Стигна се и до треньорска смяна, след като Юлиан Нагелсман замени Ханзи Флик начело точно след проверката с Франция.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.