Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нюкасъл получава леко предимство от Palms Bet срещу Фулъм за ФА Къп

0
Нюкасъл - Манчестър Сити
Снимка: БТА / BTA

Мачовете от най-стария футболен турнир в света – ФА Къп, отново приковават вниманието в Англия в следващите няколко дни. Жребият за четвъртия кръг не беше благосклонен към някои, след като един срещу друг ще се изправят и някои отбори от Висшата лига.

Един от тези двубои е между елитните Фулъм и Нюкасъл Юнайтед в събота, 27 януари, от 21:00 часа на „Крейвън Котидж“. Букмейкърът Palms Bet дава леко предимство на гостите от североизтока с коефициент за победа от 2.33, докато този за лондончани е 2.90. Ставката за равенство, което означава, че ще има преиграване, е оценена на 3.60. На старта на турнира Фулъм отстрани втородивизионния Родъръм с минималното 1:0, а Нюкасъл елиминира големия си съперник Съндърланд с 3:0.

И двата отбора обаче не се намират в най-добрата си форма. „Котиджърс“ две победи в последните си седем мача във всички турнири, а по-рано през седмицата отпаднаха от Ливърпул на ½-финалите за Карабао Къп, докато „свраките“ имат само три успеха в последните си 11 мача във всички състезания. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Миналия месец Нюкасъл прие Фулъм в мач от Висшата лига и го победи с 3:0, а утрешната среща ще бъде първа между двата тима за ФА Къп през XXI-и век.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.