Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Атлетико ще спира добрата серия на Виляреал, смята Palms Bet

0
Антоан Гризман
Атлетико Мадрид - Интер, Антоан Гризман (Снимка: БТА)

Мачовете в испанската Ла лига стават все по-напрегнати и с все по-голям залог с всеки изминал кръг. Това е така, тъй като и сезонът вече наближава своята кулминация, като всяка точка е от значение за целите на отборите. Сега е време да сложим край на 30-ия кръг в първенството с повече от любопитен сблъсък.

На „Естадио де ла Серамика“ местният Виляреал посреща четвъртфиналиста в Шампионската лига Атлетико Мадрид в понеделник (1 април) от 22:00 часа. Букмейкърът Palms Bet смята, че „дюшекчиите“ на Диего Симеоне имат по-голям шанс за победа и му дава коефициент от 2.25, докато този за „жълтата подводница“ е 3.00. Равенството пък бива оценено на 3.80. Домакините са в доста добра серия от девет поредни мача без загуба в Ла Лига, като заемат десетата позиция и мечтаят за седмото място, което е на само четири точки и най-вероятно ще даде излаз на европейски футбол догодина.

Колкото до Атлетико, столичани редуват силни със слаби мачове в последните седмици, което ги оставя на петата позиция, но на само точка от четвъртия Атлетик Билбао. Отборът на Чоло Симеоне натрупа и две последователни загуби в първенството от Барселона и Кадис преди паузата за национални отбори. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Сблъсъкът се очертава да бъде доста изравнен, а това се показва и от факта, че двата тима имат по шест победи в последните си 20 срещи помежду си, като осем пъти са завършвали наравно. По-рано през този сезон Атлетико записа домакински успех с 3:1.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.