Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet смята, че Челси е по-вероятно да си тръгне с трите точки от „Олд Трафорд“

0
Челси
Снимка: БТА / BTA

През седмицата в английската Висша лига предоставя междинен кръг с някои супер дербита, които приковават вниманието. Едно от тях определено е това между Манчестър Юнайтед и Челси, които се изправят един срещу друг на „Олд Трафорд“ във вторник, 06.12, от 22:15 часа.

Спокойно може да кажем, че това са два от отборите, които се представят доста колебливо и под очакванията към момента през сезона. Тимът на Ерик тен Хаг е седми в класирането след осем победи и шест поражения, като има отрицателна голова разлика и в последния кръг загуби от Нюкасъл. Букмейкърът Palms Bet дава доста примамливи коефициенти, като този за победа на „червените дяволи“ е 2.85, докато за „сините“ – 2.42. Ставката за равенство е определена на 3.60. Лондончани дори са по-надолу в класирането – те са десети и изостават с пет точки от Юнайтед и на цели десет от Топ 4.

Някога този мач определяше кой отбор ще заеме първото място в класирането, но в последните години ситуацията доста се промени. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Ман Юнайтед и Челси се изправиха последно през май, когато „червените дяволи“ спечелиха категорично с 4:1, а преди това бяха направили пет поредни равенства в шампионата. Последният успех за „сините“ над този съперник датира от юли 2020-а година за ФА Къп.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.