Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Байерн ще удари „аспирините“ в Леверкузен и ще си върне върха, гласи Palms Bet

0
Байерн Мюнхен - Хайденхайм
Байерн Мюнхен (Снимка: БТА)

Огромен двубой ни очаква н събота вечер на „БайАрена“, който може да има огромни последици в надпреварата за титлата в Бундеслигата, тъй като лидерът Байер Леверкузен и рекордьорът по титли и настоящ шампион Байерн Мюнхен се изправят един срещу друг в мач за „шест“ точки, както гласи клишето.

В момента двата отбора са разделяни от две точки на върха в класирането, а битката ще бъде за всяка топка и за всяка педя от терена. Букмейкърът Palms Bet дава все пак леко предимство за Байерн с коефициент от 2.45 за победа, докато този за Леверкузен е 2.62. Ставката за равенство е определена на 4.00. По-рано през сезона двата отбора не успяха да се победят на „Алианц Арена“, когато „аспирините“ измъкнаха драматично точката в добавеното време на сблъсъка.

Тимът на Шаби Алонсо продължава да бъде единственият отбор без загуба до момента в Топ 5 първенствата в Европа, като е в серия от 30 двубоя без поражение. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Възпитаниците на Томас Тухел пък рядко попадат в такава ситуация да догонват даден противник за върха, но при успех в събота ще си върнат върха, което обаче не изглежда никак лесна задача срещу „непобедимия“ Байер.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.