Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Андора ще се измъква от опасната зона срещу Аморебиета, смята Palms Bet

0
ФК Андора
ФК Андора (Снимка: Twitter.com/FC Andorra)

През следващите почти две седмици предстои кратка пауза от клубния футбол, който ще отстъпи мястото си на националните отбори. Между мачовете от големите първенства и националните тимове има няколко дни почивка, но все пак се намират и по няколко мача от по-ниските дивизии в Топ 5 първенствата.

Един от тях противопоставя втородивизионните Андора и Аморебиета в последна среща от 31-ия кръг на Ла Лига2, която ще се играе в понеделник (18 март) от 21:30 часа. Букмейкърът Palms Bet дава предимство за победа на домакините от Андора с коефициент от 1.83, докато този за Аморебиета е 5.00. Ставката за равенство е определена на 3.40. И двата отбора са в незавидна ситуация, като Андора е на предпоследното 21-о място с актив от 29 точки, а спасителната зона е само на две точки.

Аморебиета пък е последен в таблицата с актив от 24 точки. Тимът беше две победи и две равенства, преди в последния кръг да отстъпи на Леганес. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. До този момент двата състава имат едва една среща помежду си, като по-рано през сезона Аморебиета разби Андора с класическото 3:0.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.