Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Палмите вещаят успех на Интер срещу Самп

0
интер сампдория
Снимка: БТА

Отборите на Сампдория и Интер се изправят един срещу друг в последен мач от 22-ри кръг на италианската Серия „А“. Двубоят на ст. „Луиджи Ферарис“ във Генуа ще се проведе в понеделник, от 21:45 часа българско време.

Букмейкърът Palms Bet дава очаквано предимство на гостите. Коефициентът за победа на „нерадзурите“ е 1.43, докато този за домакините е 7.90. Равенството пък е оценено на 4.78. Може да се възползвате от palmsbet bonus и да увеличите шансовете си за печалба, без да влагате излишни средства.

Играчите на Симоне Индзаги се намират на второ място във временното класиране с 43 токи, на 16 от лидера Наполи, но и с мач по-малко. Грандът от Милано спечели три от последните си пет мача в Калчото, а като гост има 5 победи, 1 равен и 4 загуби при голова разлика 19:21. Срещат от есенния дял между двата тима завърши 3:0 в полза на Интер.

Възпитаниците на Деян Станкович са в зоната на изпадащите на предпоследното 19-о място с едва 10 точки. „Самп“ има 4 поражения в последните си пет срещи от първенството, а като домакин отборът има 2 равенства и 8 поражения при голова разлика 2:16. Интер спечели три от последните 5 мача в първенството срещу Сампдория.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.