ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Палмите вещаят успех на Голдън Стейт

0
нба стеф къри
Снимка: БТА

Отборите на Голдън Стейт Уориърс и Оклахома Сити Тъндър се изправят един срещу друг в мач от редовния сезон в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. Двубоят ще се проведе в ранните часове навторник в „Чейс Сетър“ в Сан Франциско.

Букмейкърът Palms Bet дава резонно предимство на домакините. Коефициентът за победа на „войните“ е 1.54, докато този за гостите 2.50. Сайтът палмсбет предлага високи коефициенти и достъп до спортни събития от България и целия свят 24 часа в денонощието.

Играчите на Стив Кър заемат осмо място с 27 победи и 26 загуби. Шампионите спечелиха 6 от последните си 10 мача, а като домакини имат 20 успеха и 6 загуби. Уориърс спечелиха 16 от 27 мача срещу отбори от Запада. Последният мач между двата тима от края на януари завърши с победа за Голдън Стейт.

Възпитаниците на Марк Дейно се намират на 12-о място с 25 победи и 27 загуби. „Гръмотвевиците“ спечелиха 6 от последните си 10 двубоя, а като гости имат 9 победи и 16 загуби. Тъндър има 12 победи и 15 загуби срещу отборит от своята конференция. Голдън Стейт спечели последните 4 сблъсъка от редовния сезон на НБА.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.