Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Палмите вещаят победа на Реал Сосиедад срещу Майорка за Купата

0
реал сосиедад
Снимка: БТА

Отборите на Реал Сосиедад и Майорка се изправят един срещу друг в 1/8-финален мач от Купата на Краля в Испания.Срещата на „Реале Арена“ ще се проведе във вторник, 17.01, от 20:00 часа българско време.

Букмейкърът Palms Bet дава очаквано предимство на домакините. Коефициентът за победа на „Ла Реал“ в редовното време е 1.67, докато този за гостите е 5.19. Равенството пък е оценено на 3.37. Платформата palms bet online ви дава възможност за залагане на стотици спортни събития от България и целия свят.

Реал Сосиедад надви Казалегас (1:4), Кория (0:5) и Логорнес (0:1), за да стигне до Топ 16. Играчите на Иманол Алгуасил са в серия от пет поредни победи в последните си пет мача във всички турнири, като са допуснали само един гол в тях. През миналия сезон Сосиедад отпадна на 1/4-финал от бъдещия носител на трофея Бетис.

Майорка се справи с Аутол (0:6), Реал Унион (0:1) и Понтеведра (0:2 след продължения), за да се класират на осминафинал. Възпитаниците на Хавиер Агуире спечелиха три от последните си пет официални мача, допускайки три попадения в собствената си врата. През миналата кампания „пиратите“ също отпаднаха на 1/4-финал от Райо Валекано.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.