Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Палмите вещаят победа на Ман Сити срещу Тотнъм

0
манчестър сити

Отборите на Манчестър Сити и Тотнъм се изправят един срещу друг в отложен мач от 7-ми кръг на английската Висша лига. Срещата на „Етихад Стейдиъм“ ще се проведе в четвъртък, 19.01, от 22:00 часа.

Букмейкърът Palms Bet дава очаквано предимство на домакините. Коефициентът за победа на „гражданите“ е 1.32, докато за гостите е 5.30. Равенството пък е оценено на 4.36. Вашият бонус код за палмс бет може да вземете чрез нашето специално ревю.

Играчите на Пеп Гуардиолавлизат в мача от 2-ро място във временното подреждане с актив от 39 точки. Сити спечели само две от последните си пет срещи в първенството, но шампионите са най-добрият домакин в Англия засега – 7 победи, 1 равен и 1 поражение при голова разлика 31:10. Последната среща между двата отбора от февруари 2022 г. завърши 2:3 в полза на Тотнъм.

Възпитаниците на Антонио Конте се намират на 5-то място в класирането с 33 точки. „Шпорите“ също имат само две победи в последните си пет мача в Премиърлийг, а далеч от дома лондончани имат 4 победи, 3 равни и 2 загуби при голова разлика 16:12. Тотнъм има три победи в последните пет мача срещу Манчестър Сити във всички турнири.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.