ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Палмите с високи коефициенти на Херта – Волфсбург

0
волфсбург
Снимка: БТА

Херта Берлин приема Волфсбург в мач от 17-и кръг на германската Бундеслига. Двубоят ще се проведе във вторник, 24.01, от 21:30 часа българско време на „Олимпиящадион“ в Берлин. Букмейкърът палмс бет дава високи ставки и за трите възможни изхода. Коефициентът за победа на домакините е 3.13, доакто този за гостите е 2.37. Равенството пък е оценено на 3.59.

Играчите на Сандро Шварц влизат в мача от предпоследното 17-о място с 14 точки. Столичани загубиха 4 от последните си 5 двубоя в първенството, но като домакини имат две победи в последните си три мача. Херта има 2 успеха, 4 равни и 2 загуби на своя стадион при голова разлика 12:11. Последният шампионатен двубой между двата отбора завърши без голове.

Възпитаниците на Нико Ковач се намират на 7-мо място с 26 точки в актива си. „Зелено-белите“ са във впечатляваща серия от пет поредни победи, в които са допуснали само един гол. „Вълците“ имат 3 победи, 2 равни и 3 поражения далеч от дома при голова разлика 9:10. Волфсбург има две победи в последните си пет шампионатни сблъсъка с Херта Берлин.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.