ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Милуоки ще победи Портланд според Palms Bet

0
нба милуоки портланд
Снимка: БТА

Отборите на Портланд Трейл Блезърс и Милуоки Бъкс се изправят един срещу друг в мач от редовния сезон на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. Двубоят ще се проведе в ранните часове на вторник (българско време) в „Мода Сентър“ в Портланд.

Букмейкърът Palms Bet вещае победа на гостите. Коефициентът за победа на „елените“ е 1.55, докато този за домакините е 2.46. Благодарение на мобилното приложение palmsbet mobile вие получавате достъп до стотици спортни събития от България и целия свят на телефона и таблета ви.

Играчите на Чонси Билъпс се намират на 11-о място с 26 победи и 27 загуби. Портланд загуби 5 от последните си 10 мача, а като домакин има 14 победи от 25 мача. „Пионерите“ имат 8 победи от 20 мача срещу отбори от Източната конференция, а първият мач от този сезон между двата тима завърши с успех за Бъкс.

Възпитаниците на Майк Буденхоузер заемат 2-ро място на Изток с 26 победи и 17 поражения. Бъкс са в серия от 7 поредни победи и са загубили само един от последните си 10 мача. Милуоки имат 13 успеха и 12 поражения като гости, а срещу отбори от Запада Янис и ко имат 15 успеха и 4 загуби. Милуоки има само една загуба в последните си пет мача срещу Портланд.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.