ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локо Пловдив ще победи Спартак Варна според Palms Bet

0
Локомотив Пловдив
Снимка: lap.bg

Отборите на Локомотив Пловдив и Спартак Варна се изправят един срещу друг в мач от 28-ми кръг на родната Първа лига. Двубоят на ст. „Локомотив“ в парк „Лаута“ ще се проведе в петък, 28.04, от 20:00 часа.

Букмейкърът Palms Bet дава очаквано предимство на домакините. Коефициентът за победа на „смърфовете“ е 1.48, докато този за гостите е 5.80. Равенството пък е оценено на 4.10. Благодарение на мобилното приложение palmsbet mobile вие получавате достъп до стотици спортни събития от България и целия свят на телефона и таблета ви.

Играчите на Александър Томаш заемат 6-о място във временното подреждане с 43 точки, на 5 от петия Левски. Пловдивчани спечелиха само един от последните си пет мача в първенството, а като домакини имат 8 победи, 2 равеснтва и 3 загуби при голова разлика 18:10. Двубоят от есенния полусезон завърши 0:2 за Локомотив.

Възпитаниците на Димитър Димитров се намират на последната 16-а позиция в таблицата с 16 точки, с една по-малко от 15-ия Хебър. Варненци спечелиха само един от последните си пет мача в Първа лига, а като гости имат 4 равенства и 9 поражения при голова разлика 8:29. Спартак няма победа в последните си пет шампионатни мача срещу Локомотив Пловдив.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.