ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ливърпул продължава напред във ФА Къп според bet365

0
ливърпул уулвърхемптън
Снимка: БТА

Отборите на Уулвърхемптън и Ливърпул ще преиграват мача си от третия кръг на ФА Къп във вторник вечер. Двубоят на ст. „Молиню“ ще се проведе на 17-ти януари от 21:45 часа българско време.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава предимство в редовното време на гостите. Коефициентът за победа на „червените“ е 2.00, докато за домакините е 3.50. Равенството пък е оценено на 3.75. Мобилното приложение bet365 ви дава възможност да следите всичко най-важно за вас в реално време от телефона или таблета ви.

Редовният двубой на „Анфийлд“, който се проведе на 7-ми януари, завърши 2:2. Това бе първи мач за двата отбора, тъй като представителите на Висшата лига започнаха своето участие от тази фаза. „Вълците“ спечелиха само един от последните си пет официални двубоя и отпаднаха от турнира за Купата на лигата. През последните два сезона „Уулвс“ отпаднаха от турнира именно в трети кръг.

„Мърсисайдци“ също са аут от „Карабао Къп“, 6-кратните европейски шампиони спечелиха само две от последните си пет срещи във всички турнири. През миналата кампания Ливърпул спечели трофея. Играчите на Юрген Клоп не са запазвали суха мрежа от 9-ти ноември.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.