Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски няма да има проблеми с Дунав според bet365

0
Левски
Снимка: lap.bg

Отборите на Дунав Русе и Левски се изправят един срещу друг в 1/16-финален мач от турнира за Купата на България. Двубоят ще се проведе в сряда от 18:00 часа в Русе, а главен съдия на срещата е Владимир Вълков.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава пълно преимущество на гостите. Коефициентът за победа на „сините“ е 1.14, докато този за домакините е 15.00. Равенството пък е оценено на 6.50. Специалното мобилно bet365 приложение на андроид ви позволява да следвате и да залагате на хиляди спортни събития от цял свят от вашия смарт телефон.

Играчите на Мартин Ковачев се класираха дотази фаза, след като победиха Кюстендил с 1:2 в предишния кръг. „Даконите“ спечелиха три от последните си пет мача във Втора лига и в момента заемат 6-о място във временното подреждане. Дунав загуби последния си мач с Левски през 2019 г. с 2:0.

Възпитаниците на Николай Костов започват своето участие в тазгодишната кампания. Столичани спечелиха само един от последните си пет мача в Първа лига и в момента заемат 6-а позиция в елита. Левски спечели последните си пет двубоя срещу Дунав с обща голова разлика 13:2.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.