Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ювентус ще отстрани Монца за Купата според bet365

0
Федерико Киеза, Ювентус
Снимка: Twitter.com

Отборите на Ювентус и Монца се изправят един срещу друг в осминафинален мач от турнира за Купата на Италия. Срещата на „Алианц Стейдиъм“ ще се проведе в четвъртък от 22:00 часа българско време.

Утвърденият международен сайт за онлайн залози дава очаквано предимство на „старата госпож“. Коефициентът за победа на домакините в редовното време е 1.60, докато за гостите е 5.75. Равенството пък е оценено на 3.75. Сайтът предлага различни бет365 бонуси, от които може да се възползвате при нова регистрация.

Играчите на Масимилиано Алегри започват своето участие в турнира. „Бианконерите“ спечелиха 4 от последните си пет срещи в Серия „А“, вкарваки 7 гола. Юве загуби единствения си официален мач срещу Монца през есента на 2022-ра, губейки с 1:0. Торинци загубиха финала на последното издание на турнира за Купата на Италия.

Възпитаниците на Рафаеле Паладино отстраниха Удинезе с 2:3 в единствения си мач за Купата. „Бианкоросите“ спечелиха два от последните си пет мача в първенството, допускайки 6 гола. „Момчетата“ имат една победа и една загуба срещу Юве, но поражението е в графата приятелски мачове. Монца отпадна още в първия кръг в миналогодишното издание на надпреварата.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.