ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Германия фаворит на bet365 срещу България

0
българия волейбол
en.volleyballworld.com

Националните отбори по волейбол на България и Германия се изправят един срещу друг в първи мач от третия финален етап на турнира Лига на нациите. Срещата ще се проведе в ранните часове на четвъртък българско време в Анахайм, САЩ.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава предимство на германците. Коефициентът за победа на „маншафта“ е 1.44, докато ставката за „лъвовете“ е 2.62. Сайтът предлага различни бет365 бонуси, от които може да се възползвате при нова регистрация.

Селекцията на Михал Виниарски влиза в мача с актив от 1 побди и 7 поражения, заемайки последното 16-о място във временното класиране. Германия е спечелила едва 9 и е загубила 22 гейма, като последните 4 мача на отбора са загуби. Германия спечели 4 от последните си 5 официални мача срещу България.

Избранниците на Пламен Константинов също имат само 1 победа от 8 мача и се намират на 15-о място с 6 точки. Родните волейболисти са спечелили 10 и са загубили 21 гейма, като „лъвовете“ се намират в серия от 6 последователни поражения. България има едва 3 победи в последните си 10 двубоя с Германия.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.