ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА е фаворит на bet365 срещу Ботев Враца

0
цска ботев враца
Снимка: lAP.BG

Отборът на ЦСКА посреща Ботев Враца в последния мач от редовния сезон в родната Първа лига. Двубоят от 30-и кръг на първенството ще се проведе на ст. „Българска армия“ в понеделник, от 20:15 часа, като мачът ще премине без фенове заради наказанието на домакините.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet 365 дава тотално преимущество на домакините. Коефициентът за победа на „червените“ е 1.12, докато този за гостите е 17.00. Равенството пък е оценено на 10.00. Сайтът предлага различни бет365 бонуси, от които може да се възползвате при нова регистрация.

Възпитаниците на Саша Илич заемат второ място във временното класиране с 70 точки, на 1 зад лидера Лудогорец. Столичани спечелиха три от последните си пет шампионатни мача, а като домакини имат 10 победи, 3 равенства и 1 загуба при голова разлика 25:6. Двубоят от есенния полусезон между двата тима завърши 0:4 за „червените“.

Играчите на Даниел Моралес се намират на 11-о място с 28 точки и дори при победа остават във втората шестица. „Зелените лъвове“ спечелиха само един от последните си пет мача в Първа лига, а като гости имат 1 успех, 3 равенства и 10 поражения при голова разлика 12:34. Ботев има 7 загуби в последните си 7 официални мача срещу „армейците“.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.