ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 е твърд фаворит на bet365 срещу Етър

0
ЦСКА 1948
LAP.bg

ЦСКА 1948 и Етър се изправят един срещу друг в мач от програмата на Първа лига понеделник вечер. Настроението в двата лагера не е особено високо след незадоволителните резултати от началото на сезона. 

Все пак „червените“ са категоричен фаворит с оглед на качеството и дълбочината на техния състав. Тези очаквания споделят от bet365 online, като коефициентът за победа на ЦСКА 1948 е едва 1.22. Равенството е оценено на 6.50, а успех на „болярите“ ще умножава залозите по 12.00. Те все още търсят първата си победа след завръщането в елита.

ЦСКА 1948 се раздели със старши треньора си Атанас Рибарски след загубата от Крумовград (0:1). Начело на отбора е 28-годишният Николай Панайотов, докато се намери постоянен треньор. Очаква се тази рокада да даде импулс на домакините, които имат нужда от задължителни три точки.

„Виолетовите“ обаче са готови да поднесат нова сензация в първенството на България.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.