ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море фаворит на bet365 срещу Пирин

0
Черно море
Снимка: lap.bg

Отборите на Пирин Благоевград и Черно море се изправят един срещу друг в предпоследен мач от 21-ви кръг на родната Първа лига. Двубоят на ст. „Христо Ботев“ в Благоевград ще се проведе в понеделник от 17:30 часа.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава очаквано предимство на гостите. Коефициентът за победа на „моряците“ е 1.80, докато този за домакините е 5.25. Равенството пък е оценено на 3.40. Приложението mobile bet365 ви дава възможност да следите всичко най-важно за вас в реално време от телефона или таблета ви.

Играчите на Христо Янев се намират на предпоследното 15-о място в зоната на изпадащите с 13 точки в актива си. „Орлетата“ спечелиха само един от последните си пет мача в първенството, а като домакини имат 2 победи, 4 равенства и 4 поражения при голова разлика 9:15. Двубоят от есенния полусезон между двата тима завърши 1:0 за Черно море.

Възпитаниците на Илиан Илиев заемат 6-о място с 33 точки, на две от петия Славия. Варненци също спечелиха само един от последните си пет двубоя, а като гости имат 4 победи, 3 равенства и 3 загуби при голова разлика 8:8. Черно море има три победи в последните си пет шампионатни мача срещу Пирин.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.