Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Брайтън е твърд фаворит на bet365 срещу Лутън

0
Брайтън
Facebook: Brighton & Hove Albion FC

Лутън приема Брайтън в мач от 22-ия кръг на английската Висша лига. Интригуващият сблъсък е във вторник (30.01) от 21:45 часа.

„Шапкарите“ се представят отлично в последно време, но са считани за сериозен аутсайдер. Според водещата букмейкърска къща bet365 online Брайтън ще сепчели с коефициент 1.67. Равенството е оценено на 4.33, докато ставката за успех на Лутън е 4.50.

„Чайките“ завършиха два кръга поред при резултат 0:0 и така се отдалечиха от Топ 4. Все пак те разполагат с далеч по-класният състав и моментните колебания могат да бъдат заличени. Брайтън играе с уникален стил, който включва постоянни подавания и владеене на топката.

Лутън ще има много сериозна задача в лицето на това да издържи под огромния натиск. Все пак домакините ще разчитат на бързи контра действия, с които да накажат грешките в защита на своя съперник.

Коефициентите подлежат на промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.