Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Болония е фаворит на bet365 срещу Дженоа

0
Болоня
Снимка: БТА

Болония приема Дженоа в мач от 19-ия кръг на италианската Серия А. Сблъсъкът е в петък от 21:45 часа българско време. „Грифоните“ са считани за аутсайдер преди срещата, предвид колебливото представяне далеч от дома.

Домакините се намират и далеч по-напред в класирането, което е отчетено от букмейкърските къщи. Световният лидер в залозите bet365 online дава коефициент 2.05 за победа на Болония. Равенството е оценено на 3.00, докато успех за Дженоа би изплатил залоите умножено по 4.33.

В Болония вярват, че мечтата за класиране в европейските клубни турнири този сезон ще се превърне в реалност. Отборът е на пето място с 31 точки, като е на само две зад четвъртия Фиорентина и Зона Шампионска лига. Дженоя пък е твърдо в средата на класирането с актив от 20 т.

Коефициентите търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.