Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

bet365 вещае победа на Челси в лондонско дерби

0
Мейсън Маунт, Челси
Twitter.com

Фулъм приема Челси в отложен мач от 7-ми кръг на английската Висша лига. Срещата на ст. „Крейвън Котидж“ ще се проведе в четвъртък от 22:00 часа българско време. Авторитетният международен сайт за онлайн залози бет 365 дава високи коефициенти и за трите възможни изхода. Ставката за победа на „сините“ е 2.15, докато тази за „котиджърс“ е 3.30. Равенството пък е оценено на 3.50.

Възпитаниците на Марко Силва са в серия от три поредни побди в Премиърлийг и заемат 7-мо място във временното подреждане с 28 точки. Фулъм има 4 победи, 3 равни и 2 поражения като домакин при голова разлика 16:14. Последната среща между двата отбора завърши с победа за Челси с 2:0.

Играчите на Греъм Потър загубиха три от последните си пет мача в първенството и се намират на 10-то място с 25 точки. „Сините“ имат 3 победи, 2 равни и 4 загуби далеч от дома при голова разлика 8:12. Челси спечели последните 5 мача между двата тима в елита на Англия, допускайки само два гола.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.