ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

bet365 предвижда успех на Борусия Дортмунд срещу Вердер

0
Борусия Дортмунд - Хайденхайм
Снимка: БТА / BTA

Отборите на Борусия Дортмунд и Вердер Бремен се изправят един срещу друг в първи мач от 8 кръг на германската Бундеслига. Двубоят на „Сигнал Идуина Парк“ ще се проведе в петък от 21:30 часа българско време.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава очаквано предимство на домакините. Коефициентът за победа на „жълтата стена“ е 1.33, докато този за гостите е 7.50. Равенството пък е оценено на 6.00. Ексклузивният бонус код за бет365 ви дава възможност да търсите по-голяма печалба без да се налагате да влагате повече пари в сметката си.

Играчите на Един Терзич заемат 4 място със 17 точки. „Жълто-черните“ са в серия от четири поредни победи в първенството. Като домакин Борусия има 3 победи и 1 равен при голова разлика 8:4. Последният мач между двата тима завърши 0:2 за Дортмунд.

Възпитаниците на Оле Вернер се намират на 14-а позиция с 6 точки. „Бременските музиканти“ загубиха три от последните си 5 мача в Бундеслигата. Като гост Вердер има 3 загуби при голова разлика 4:9. Вердер има само една победа в полседните си пет мача срещу Борусия.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.