ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

bet365 предвижда победа на Интер в Генуа

0
Интер - Лече
Снимка: БТА / BTA

Дженоа приема Интер в мач от 18-и кръг на италианската Серия „А“. Срещата на ст. „Луиджи Ферарис“ ще се проведе в петък от 21:45 часа българско време.

Авторитетният международен букмейкър bet365 дава изключително примамливи коефициенти за този двубой. Ставката за победа на домакините е 5.75, докато тази за гостите е 1.61. Равенството пък е оценено на 3.80. Благодареnие на специалните bet365 бонуси, вие може да увеличите значително печалбите си без да залагате ваши пари.

Възпитаниците на Алберто Джилардино заемат 13-о място във временното класиране с 19 точки. „Грифоните“ спечелиха само 1 от последните си 5 шампионатни мача, а като домакини имат 3 успеха, 3 равенства и 2 загуби при голова разлика 11:10. Последният мач между двата тима през 2022 г. в Генуа завърши 0:0.

Играчите на Симоне Индзаги се намират на първо място в подржедането с 44 точки. „Нерадзурите“ спечелиха 4 от последните си 5 шампионатни мача, а като гости имат 7 успеха и 1 равен при голова разлика 18:2. Граднът от Милано спечели 4 от последните си 5 официални срещи с Дженоа.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.