Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

bet365 вещае разгром на Англия над Малта

0
Малта - Англия
БТА / BTA

Националните отбори на Англия и Малта се изправят един срещу друг в мач от 9-и кръг на Група „С“ от квалификациите за европейското първенство по футбол в Германия през 2024 г. Срещата на ст. „Уембли“ ще се проведе в петък, 17.11, от 21:45 часа българско време.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава тотално предимство на домакините. Коефициентът за победа на „трите лъва“ е едва 1.015, докато ставката за гостите е 67. Равенството пък е оценено на 21. Благодареие на специалните bet365 бонуси, вие може да увеличите значително печалбите си без да залагате ваши пари.

Възпитаниците на Гарет Саутгейт вече си осигуриха класиране на ЕВРО ’24. Британците заемат първо място във временното класиране с 16 точки. Англия спечели 4 от последните си 5 двубоя в пресявките, а като домакини имат 3 успеха при голова разлика 12:1. Последният мач между двата тима завърши 0:4 за Англия.

Играчите на Микеле Марколини нямат шанс за класиране. Те заемат последно място с 0 точки и имат 5 загуби в последните си 5 квалификации. Малта загуби всички си гостувания с обща голова разлика 1:7. Малтийците загубиха последните си 5 мача срещу Англия.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.