Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

bet365 дава предимство на Аталанта срещу Ювентус

0
аталанта ювентус

Отборите на Аталанта и Ювентус се изправят дин срещу друг в нделя, 1.10, в мач от 7 кръг на италианската Серия „А“. Двубоят на „Гевис Стейдиъм“ в Бергамо започва в 19:00 часа българско време и ще бъде ръководен от Даниеле Кифи.

Авторитетният международен сайт за оналйн залози bet365 дава леко предимство на домакините. Ставката за победа на „бергамаските“ е 2.55, докато коефициентът на „бинаконерите“ е 2.75. Равенството пък е оценено на 3.40.Сайтът предлага различни бет365 бонуси, от които може да се възползвате при нова регистрация.

Играчите на Джан Пиеро Гасперини заемат 4-то място във временното класиране с 12 точки. „Нерадзурите“ имат 2 победи като гост при голова разика 5:0. Аталанта е в серия от две поредни победи в първенството, а последният мач между двата тима бе лятна контрола, която завърши без голове.

Възпитаниците на Масимилиано Алегри се намират на 3-та позиция с 13 точки. „Старата госпожа“ има две победи и една загуба далеч от дома при голова разлика 7:4. Юве победи в последната си среща, но има само един успех срещу Аталанта в последните 4 официални мача.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.