ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Байерн твърд фаворит на bet365 срещу Кьолн

0
байерн мюнхен
Снимка: БТА

Байерн Мюнхен приема Кьолн в мач от 17-и кръг на германската Бундеслига. Двубоят ще се проведе във вторник, 24.01, от 21:30 часа българско време на „Алианц Стейдиъм“.

Утвърденият международен сайт за онлайн залози bet365 дава очаквнао предимство на домакините. Коефициентът за победа на „баварците“ е 1.20, докато този за гостите е 12.00. Равенството пък е оценено на 7.50. Мобилното приложение бет365 ви дава възможност да следите и да залагате на всичко най-важно за вас по всяко време на денонощието само чрез смартфона или таблета ви.

Възпитаниците на Юлиан Нагелсман влизат в мача от първо място в класирането с 35 точки. Актуалните шампиони спечелиха 4 от последните си пет двубоя в първенството, като в последния си мач направиха равен като гост на РБ Лайпциг. Байерн има 5 победи и 2 равенства като домакин при голова разлика 26:6. Последният двубой между двата тима завърши 0:4 за шампионите.

Играчите на Щефан Баумгарт се намират на 11-о място с 20 точки в актива си. „Козлите“ прекъснаха серия от три поредни поражения и победиха Вердер Бремен с разгромното 7:1 в последния им двубой. Кьолн има 1 победа, 3 равенства и 4 загуби като гост при голова разлика 10:20. Тимът от северен Рейн има 5 загуби в последните си пет шампионатни двубоя срещу Байерн.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.