ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Атлетик Билбао фаворит срещу Еспаньол според Palms Bet

0
Атлетик Билбао, Виляреал
Twitter.com

Отборите на Атлетик Билбао и Еспаньол се изправят един срещу друг в осминафинален мач от турнира за Купата на Краля на Испания. Двубоят на „Ещадио Сан Мамес“ ще се проведе в сряда от 21:00 часа българско време.

Букмейкърът Palms Bet дава очаквнао предимство на домакините. Коефициентът за победа на „баските“ в редовното време е 1.60, докато за гостите е 5.30. Равенството пък е оценено на 3.64. Всичко най-важно и интересно за вас може да следите на живо благодарение на palms bet mobile приложението на вашия телефон и таблет.

„Лъвовете“ победиха Алзира (0:2), Сестао (0:1) и Елденсе (1:6), за да достигнат осминафиналите. Играчите на Ернесто Валверде спечелиха два от последните си пет мача, като и двете победи бяха в мачове за Купата. Последният двубой между двата отбора от есента завърши с победа за Еспаньол с 0:1. Атлетик отпадна на полуфинал в последното издание на надпреварата.

„Каталунците“ победиха Ринкон (0:3), Атлетико Пасо (0:1) и Селта Виго (3:1 след продължения), за да стигнат до тази фаза на елиминациите. Възпитаниците на Диего Мартинес спечелиха три от последните си пет официални двубоя. За последно двата отбора се срещнаха за Купата през 2015-та, когато Билбао спечели като гост с 2:0. През миналия сезон Еспаньол отпадна на осминафинал.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.