Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet определя Арсенал като твърд фаворит в дербито с Брентфорд

0
Леандро Тросар и Мартин Йодегор
Леандро Тросар се поздравява с капитана на Арсенал Мартин Йодегор, след като отбеляза третото попадение за "артилеристите" срещу Ливърпул на "Емиратс" (Снимка: БТА)

Битката за титлата във Висшата лига тази година е повече от напечена, като цели три отбора се борят да вдигнат трофея в края на месец май. Ливърпул към момента е лидер, следван от шампиона Манчестър Сити, а трети е Арсенал.

На сцената в събота вечер от 19:30 часа ще излязат именно „артилеристите“, които приемат на своя „Емиратс“ в люто лондонско дерби Брентфорд. Букмейкърът Palms Bet дава сериозно предимство на Арсенал с коефициент за победа от 1.25, докато този за „пчеличките“ е 11.00. Равенството пък е оценено на 6.66. Тимът на Микел Артета изостава с две точки от Ливърпул, но в последните си седем мача отборът отбеляза впечатляващите 31 гола, а е допуснал едва три попадения.

Брентфорд пък не се намира в най-добрата си форма и е в серия от четири поредни мача без успех. Тимът на Томас Франк заема 15-ата позиция, като има шест точки преднина пред опасната зона. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. По-рано през кампанията Арсенал постигна минимална победа с 1:0 в гостуването си на „Джитех Комюнити Стейдиъм“. В последните седем двубоя между двата тима „артилеристите“ са постигнали пет победи срещу една за „пчеличките“, а един двубой завърши наравно.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.