ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звездите на ПСЖ с издънка у дома ВИДЕО

0
ПСЖ-Реймс

Френският гранд ПСЖ, с Неймар, Меси и Мбапе в състава си, се издъни у дома срещу Реймс в мач от 20 кръг на Лига 1. Парижани допуснаха късен гол и срещата завърши 1:1. На всичко отгоре Варети бе изгонен в 59-ата минута с директен червен картон само 13 минута след като се появи в играч.

Първото полувреме бе доста скучно, като парижани не отправиха нито един точен изстрел към вратата на своя съперник. За сметка на това гостите опитаха късмета си цели 9 пъти.

Веднага след подновяването на играта Неймар получи хубав пас от Витиня и откри резултата. Малко след това обаче влезлия на почивката Верати си изпроси директен червен картон и домакините останаха с намален състав.

Ашраф Хакими отбеляза гол, но той бе отменен заради засада, а в 83-ата минута Меси пропусна отлично положение за гол.

в 6-ата минута на добавеното време Думбия намери с хитър пас Балогун в наказателното поле на ПСЖ, а той прати топката в мрежата за крайното 1:1.

ПСЖ все още е лидер в класирането с 48 точки, докато втория Ланс е с 45.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.