Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Йосиф Миладинов се класира на 1/2-финал на Световното по плуване

0
Йосиф Миладинов
Снимка: lap.bg

Българският плувец Йосиф Миладинов се класира на полуфинал на 50 метра бътерфлай на Световното по плуване във Фукуока (Япония). Сребърният медалист в дисциплината 100 метра бътерфлай от Европейското по плувни спортове от 2021-ва записа името си сред 16-те най-добри на планетата.

Рдоният плувец раздели 15-ата позиция в общото класиране в сериите с време 23.36 секунди, осигурявайки си участие в първата полуфинална сесия по-късно днес в ранния следобяд. Миладинов ще плува и на 100 метра бътерфлай в Япония.

Вторият ни рпедставител при мъжете Любомир Епитропов не успя да се вмъкне на полуфиналите на 100 метра бруст, заемайки 27-о място в сериите с 1:01.16 минути.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.