10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

WINBET Cashback за Олимпийските игри

0
Winbet Кешбек Олимпиада
Уинбет Кешбек бонус за Олимпийските игри в Париж

Олимпйските игри в Париж 2024 това лято ще бъдат на дневен ред за редица любители на спорта няколко седмици подред. Winbet не пропуска и това събитие, след като излезе с атрактивни предложения по време на изминалото Европейско първенство. Сега е ред на Олимпиадата, а една от офертите на бранда се нарича „Кешбек Олимпийски игри“ и дава възможност за 10% cashback.

Условието за включване в офертата е много просто:

  1. Поставяте залог на събитие от Олимпиадата в периода между 24 юли (00:00 ч.) до 11 август (23:59 ч.).
  2. Ако натрупате загубени залози в този период, ще получите кешбек.
  3. Всеки ден се изчисляват нетните загуби от класиращите се залози и се изплаща 10% кешбек до определена сума.

Кешбек сумата, която се превежда на играч, ще бъде под формата на бонус, който може да се използва на спортни залози или казино игри. Активирането на бонуса не изисква депозит, но трябва да се спазят други правила за усвояването му.

Няма изисквания за минималните залози, които важат при игра с получения кешбек бонус. Добре е да сте наясно, че завишени и супер завишени коефициенти не участват в рамките на тази промоция. Това означава, че ако правите залози на тези маркети и загубите, те няма да ви носят кешбек.

С тази Winbet оферта залозите ви на събития от Олимпийските игри в Париж 2024 ще бъдат подсигурени и така ще може да се наслади на още от предложенията в сайта на Уинбет.

Към WINBET

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.