Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Васил Тодоров от „Боил“ гони медал от Европейско

0
Красимир Кирилов
Снимки: "Боил"

Един от титулуваните и талантливи кикбоксьори на варненския СКБИ „Боил“ – Васил Тодоров, си поставя високи цели през този сезон. Той ще се стреми да се изкачи най-високо на почетната стълбичка по време на участието си в престижни международнии турнири и е убеден, че има качествата да го постигне.

Васил Тодоров е ученик в 11 клас на Спортно училище „Георги Бенковски“ във Варна с профил кикбокс.

Васил Тодоров

За трета поредна година той ще опита да вземе медал и от Европейско първенство, след като миналата година се класира и трети на Световното първенство в Йосоло де Лидо, Италия. След победи на четвъртфинал и оспорвана среща и загуба с 1:2 съдийски гласа на полуфинала, Васко се завърна с бронзово отличие медал от планетарния форум.

“Неговия предпочитан стил е фул контакт, но миналата година стана държавен шампион и в стил „лоу кик“. Васко има стил на игра тип „файтър“, като основното му предимство са тежките и плътни удари с ръце. Тази година амбициите на му са да играе и в К1, защото този стил е предпочитан за професионалния ринг“, каза за Nostrabet личният треньор на таланта Красимир Кирилов, който е главен треньор на „Боил“.

„Васко започна да тренира при нас като 13 годишен и оттогава се развива по възходяща линия. При юношите старша година вече стана шампион на България, а в близките години очаквам да стигне и върховете в нашия спорт при мъжете, тъй като е отдаден на 100 % на кикбокса, има огромен потенциал и играе с хъс“, допълни Кирилов.

Васил

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.