ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Терънс Крауфорд спря Ерол Спенс в една от битките на годината

0
Терънс Крауфорд
БТА

Терънс Крауфорд затвори устите на критиците си и доказа, че е най-добрият боксьор в полусредна категория в света. Бъд доминира над бившия шампион Ерол Спенс и го прати три пъти в нокдаун преди да го нокаутира в деветия рунд.

До момента никой не беше пращал Спенс на пода в предишните му 28 битки, а Крауфорд го стори веднъж във втория и два пъти в седмия рунд. Той дари феновете с легендарна игра, като в хода на деветия рунд водеше и в трите съдийски карти със 79-70.

„Тази победа означава всичко заради това от кого отнег титлите“, Крауфорд сподели след края на сблъсъка. „Опитаха се да ме неглижират. Стоях извън сметките. Казаха, че не съм добъе достатъчно и не мога да победя хората от полусредна категория. Благодарен съм на Бог за тази възможност. Тази вечер доказах колко съм велик.“ 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.