50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак Варна вдига бюджета

0
Спартак Варна
Снимка: ФК Спартак

Влизането на един от богатите варненци в управата на Спартак, какъвто е Александър Евтимов, означава само едно – повече пари за клуба, по-голям бюджет и още по-голямо спокойствие във финансово отношение. Не че Павлин Николов не прави всичко това, но друго си е, когато има още един човек, който да подпомага издръжката.

А Евтимов, освен че е крупен бизнесмен, носи и спартаклийското в себе си, тъй като навремето не само е бил ръгбист на Спартак, но е ставал и шампион на България с този отбор. Преди години той показа, че и в хандбала могат да се наливат сериозни пари и превърна варненския Локомотив в хегемон у нас, а като шеф на хандбалната федерация й подсигури колосални парични средства, с каквито никога не е разполагала, включително и в момента.

Сега Евтимов, както го направи неговия приятел Павлин Николов, сменя спортовете и започва да помага и на футбола, който носи най-голям престиж и популярност в България. Подобен път измина и Николов, само че за разлика от Евтимов, премина първо през спортната гимнастика и баскетбола.

Самото присъствие на такива успели хора като Павлин Николов и Александър Евтимов в Спартак е гаранция за финансова независимост и мощ на „соколите“, което в това болно време за живот, и при тези глобални кризи и инфлация дават нужното спокойствие на всички, които работят в клуба и огромен стимул да дават всичко от себе си, за да продължи Спартак да върви по верния футболен път и само нагоре.

Важно е да се отбележи, че дори във футболно отношение понякога да не се получава това, което на всички в Спартак им се иска, наличието на изрядно финансиране, завършен стадион, база и инфраструктура показват, че в Спартак правят нещата както трябва и спазват модела за правене на футбол, а когато е така, рано или късно футболът се отплаща.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.