ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Скандалният Матеу Лаос спира със съдийството

0
Матеу Лаос
Снимка: Twitter

Скандалният Матеу Лаос скоро ще прекрати кариерата си на съдия. Според журналиста Гастон Едул 45-годишният рефел ще захвърли свирката след края на настоящия сезон.

Лаос показа 31 жълти и 4 червени картона в последните си три мача, включително и в мача от четвъртфиналите на Световното първенство по футбол в Катар между Нидерландия и Аржентина. След тази среща той беше критикуван от Лионел Меси, който не проумяваше как е възможно ФИФА да повери такъв важен двубой на този арбитър.

Днес бе съобщено, че Лаос не е получил назначение за мач от предстоящия 16-и кръг в Ла Лига.

Лаос ръководи финала на Шампионската лига през 2021 година между Челси и Манчестър Сити, а също така е свирил мачове на Мондиал 2018 г. и 2022 г.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.