ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рома получава доверието на Inbet срещу Брайтън

0
Рома - Шериф
Снимка: БТА / BTA

Рома приема Брайтън в една от най-интригуващите осминафинални двойки от турнира Лига Европа. Първият сблъсък на „Олимпико“ в Рим е на 7 март (четвъртък) от 19:45.

Класическото съперничество между италиански и английски футбол – сблъсък на две идеологии. За първия мач фаворит е Рома. От българския букмейкър inbet дават коефициент 2.20. Равенството е оценено на 3.65. Победата на Брайтън е оценена на 3.15.

Възходът на „вълците“ е видим след пристигането на Даниеле Де Роси. Младият специалист не се нуждаеше от много време да опознава съблекалнята, защото е играл с повечето футболисти и е наясно с клуба от вътре от чистачка до директор. С него Рома отново изповядва атакуващ и привлекателен за окото футбол.

Брайтън е на другия полюс, като послендо време „чайките“ категорично разочароват. Южняците забуксуваха в първенството и вече участието им в европейските турнири следващия сезон изглежда малко вероятно. Единствената надежда е да спечелят Лига Европа, откъдето ще получат директна показа за Шампионска лига.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.