ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet предвижда равностоен мач между Крумовград и Локо

0
Локомотив Пловдив
Снимка: БТА

Крумовград домакинства на Локомотив Пловдив в петък от 19:15 часа, като мачът е от плейофната фаза на Първа лига. Домакините нямат загуба от месец ноември и се представят впечатляващо за новак в елита.

Въпреки това, букмейкърите не им дават предимство спрямо съперника. Коефициентът за Крумовград в инбет онлайн е 2.62. Равенството е оценено на 3.25. Успех за Локо пък е със ставка 2.70. Разликите са минимални, което говори за непридвидим сблъсък.

Пловдивчани започнаха много силно сезона и бяха лидери в класирането почти цяла есен. След това обаче формата им спадна значително. Някъде по това време предстоящият им съперник започна да набира инерция.

Крумовград изненадващо влезе в Първата шестица. В последния си мач дори не загуби като гост на Лудогорец в Разград (3:3). Феновете на отбора забравиха какво е чувството на загубата. Възпитаниците на Александър Томаш обаче повъзвърнаха от своя блясък, с който започнаха футболната година, и са готови да им припомнят това усещане.

Предстои да наблюдаваме среща между два от добрите отбора у нас, които практикуват атакуващ и динамичен футбол.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.