Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Солиден коефициент за Манчестър Сити от Inbet

0
Кевин Де Бройне
Снимка: БТА

Манчестър Сити гостува на Брайтън по пътя към поредната титла в английската Висша лига. „Гражданите“ играят с „чайките“ в четвъртък (25 април) от 22:00 часа край южния бряг на Острова. 

Букмейкърите фаворизират възпитаниците на Пеп Гуардиола. Те рядко дават ставка от 1.50 за победа на Сити, но от inbet излязоха с именно такъв коефициент. Равенството е оценено на 5.00. Успех на Брайтън би изплатил залозите умножено по 6.50.

Отборът на Роберто де Дзерби спечели във Висшата лига за последно на 10 март, когато надигра Нотингам Форест с 1:0. Оттогава последваха четири последователни провала. Първият мач през сеона завърши 2:1 в полза на Сити.

При „гражданите“ разочарованието е свързано с отпадането от Шампионска лига след дузпи с Реал Мадрид. Те обаче са концентрирани да спечелят нова титла на Англия и финала във ФА Къп с Манчестър Юнайтед.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.