Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet очаква Байер Леверкузен отново да бие Уест Хем

0
Гранит Джака
Снимка: БТА

Уест Хем приема Байер Леверкузен в реванша от четвъртфиналите на турнира Лига Европа. Преди седмица „аспирините“ спечелиха с 2:0 и така взеха ценен аванс. Очакванията на букмейкърските къщи са те отново да победят.

Това е много логично, предвид удивителната форма на отбора. Според родния оператор inbet шансът за победа на Леверкузен е доста по-сериозен, като коефициентът за това е 1.99. Ставката за равенството е 4.05. Тази за успех на англичаните пък е в размер на 3.90.

Байер триумфира за първи път в историята си с титлата в Германия и настроението в лагера е приповдигнато. Шаби Алонсо прави чудеса с този отбор, който все още няма нито една загуба през сезона! Целта до края, освен двата останали трофея, е да не се стигне до поражение. Така футболистите и треньоът ще изпишат завинаги имената си със „златни“ букви.

Уест Хем на свой ред се надява на втора поредна успешна година в Европа. През миналия сезон „чуковете“ триумфираха с купата в Лигата на конференциите. Това им даде право на участие в Лига Европа и целта е ясна – ново отличие.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.