Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал Сосиедад все по-застрашителен, застигна Реал Мадрид (ВИДЕО)

0
Реал-Сосиедад

Реал Сосиедад набира все по-голяма сила в испанската Ла Лига и вече е в серия от шест поредни победи. Баските надделяха с 2:0 като гост над Райо Валекано и застигнаха в класирането Реал Мадрид, като и двата тима имат по 38 точки. Шампионите обаче са с два мача по-малко.

Още през първото полувреме Реал Сосиедад си осигури успеха с две попадения. Още в 15-ата минута норвежкият нападател Александър Сьорлот се възползва от асистенция на Давид Силва и откри резултата.

В 35-ата минута Андер Баранчеа също се разписа във вратата на Столе Димитриевски и удвои резултата.

Играчите на Сосиедад бяха пълен господар на терена и доиграха спокойно двубоя, като имаха шанс и за още едно попадение, но ударът на Пабло Марин от границата на наказателното на валеканци бе отразен.

Райо остана на девета позиция с 26 точки.
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.