ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал Мадрид ще задържи първото място с победа над Жирона, прогнозира AlphaWin

0
Алавес - Реал Мадрид
Реал Мадрид (Снимка: БТА)

Този уикенд предстои да се изиграят мачовете от 24-ия кръг на испанската Ла Лига. В събота, 10 февруари, предстои и изключителен сблъсък в челото на класирането, който може да промени битката за титлата.

На „Сантиаго Бернабеу“ един срещу друг се изправят първият срещу вторият в класирането, а именно Реал Мадрид и Жирона от 19:30 часа българско време. Букмейкърът AlphaWin дава своето предимство за „Лос бланкос“ с коефициент за победа от 1.46, докато този за жирондинците е 6.00. Ставката за равенство е изчислено на 5.00. Таблицата показва, че Реал е първи с 58 точки, докато Жирона, който е приятната изненада на сезона, е само с две точки по-малко на втората позиция.

По-рано през кампанията тимът на Карло Анчелоти надделя с 3:0 като гост на „червено-белите“, което си остава до момента и единствената загуба през сезона в актива на скромния тим на Мичел. Всеки от Вас може да се възползва и от AlphaWin app, където може да заложите на този мач и още редица спортни събития навсякъде и по всяко време. Откакто Жирона се завърна в елита на Испания през 2017-а година, отборът е записал три победи и пет загуби от Реал, като в един случай двата тима не са успели да се победят.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.