ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нюкасъл ще прекърши мечтите на Ман Юнайтед за Европа, гласи AlphaWin

0
Калъм Уилсън
Нюкасъл Юнайтед, Калъм Уилсън (Снимка: БТА)

Финалната права сме на един вълнуващ сезон в английската Висша лига. Няколко дни преди последния кръг ще трябва да се изиграят три отложени двубоя по-рано през кампанията, а един от тях е пряка битка за европейските клубни турнири.

Един срещу друг в сряда вечер се изправят Манчестър Юнайтед и Нюкасъл на „Олд Трафорд“. Този мач се очаква да бъде изключително оспорван и затова букмейкърът AlphaWin е поизравнил коефициентите, като дава леко предимство на гостите от Нюкасъл с коефициент за победа от 2.36 срещу 2.66 за домакините от Манчестър. Ставката за равенство е изчислена на 4.00. „Червените дяволи“ правят доста разочароваща кампания и заемат едва осмата позиция, като изостават с три точки от седмия Челси и именно шестия Нюкасъл в битката за Европа. Възпитаниците на Ерик тен Хаг, които нямат успех в последните си три мача, се нуждаят от задължителна победа, ако искат да запазят надеждите си за европейски футбол живи и преди последния кръг.

Нюкасъл, от своя страна, държи съдбата си в своите ръце, но ще трябва да внимава много, защото една грешна стъпка в някой от оставащите два мача може да ги лижи от място в Европа догодина. Всеки от Вас може да се възползва и от AlphaWin app, където може да заложите на този мач и още редица спортни събития навсякъде и по всяко време. По-рано през кампанията „свраките“ надвиха „червените дяволи“ у дома с 1:0, а малко преди това ги разбиха и с 3:0 насред „Олд Трафирд“ в турнира за Карабао Къп. Момчетата на Еди Хау са в серия от общо три поредни успеха над Ман Юнайтед във всички турнири.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.