ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

AlphaWin вижда Уелс като победител в плейофа срещу Финландия

0
уелс
Снимка: БТА

Тази седмица е време за първата част от паузата за национални отбори, в която ще видим кои ще бъдат последните три отбора, които ще играят на предстоящото Европейско първенство през лятото в Германия. По друг начин казано – време е за плейофите за UEFA EURO 2024.

В един от най-интересните двубои един срещу друг се изправят Уелс и Финландия в четвъртък (21 март) от 21:45 часа на стадиона в Кардиф. Букмейкърът AlphaWin дава сериозно предимство на „драконите“ с коефициент за победа от 1.92, докато този за скандинавците е 4.33. Равенството в срещата е оценено на 3.33. Победителят от тази двойка, който се определя в един мач, ще се изправи във финала на този плейоф срещу някого измежду Полша и Естония, които играят в същия ден.

В груповата фаза на квалификациите Уелс остана на трето място зад Турция и Хърватия, докато Финландия не успя да задмине Дания и Словения, като по този начин също завърши трети в групата си. Всеки от Вас може да се възползва и от AlphaWin app, където може да заложите на този мач и още редица спортни събития навсякъде и по всяко време. В исторически план двете страни са се срещали 15 пъти, като Уелс има шест победи срещу четири за Финландия, докато пет двубоя са завършвали наравно.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.