ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

AlphaWin дава гласа си за победа на ПСЖ срещу Борусия в Дортмунд

0
Килиан Мбапе
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе се поздравява със съотборника си Уорън Заир-Емери след победата с 2:0 над Реал Сосиедад в първия 1/8-финал от Шампионската лига (Снимка: БТА)

Шампионската лига вече навлезе в своята решаваща фаза, след като тази седмица ще се изиграят първите ½-финални битки. В сряда предстои сблъсък между два отбора, които се познават добре, след като вече играха заедно в груповата фаза на турнира този сезон.

Става въпрос за Борусия Дортмунд и Пари Сен Жермен, като първата среща е на стадион „Сигнал Идуна Парк“. С оглед на това, че мачът изглежда доста равностоен, Букмейкърът AlphaWin е изравнил коефициентите, но дава леко предимство на гостите от Франция – 2.45, докато ставката за „жълто-черните“ е 2.71. Равенството пък е определено на 3.66. Както стана ясно, по–рано двата тима се паднаха в една група, където ПСЖ се наложи с 2:0 на „Парк де Пренс“, а в Дортмунд срещата завърши наравно 1:1.

Това, обаче не са единствените срещи на двата тима в турнира, след като през сезон 2019/2020 парижани отстраняват „вестфалци“ на 1/8-финалите. Дортмунд печели първия мач с 2:1 у дома, но след това губи с 0:2 на „Парк де Пренс“ в един от последните мачове точно преди пандемията от COVID-19. Всеки от Вас може да се възползва и от AlphaWin app, където може да заложите на този мач и още редица спортни събития навсякъде и по всяко време. Борусия продължава борбата си за класиране в ШЛ догодина във вътрешното си първенство, но пък достигна до ½-финалите тази кампания за първи път от 2013-а година. Междувременно, ПСЖ вече беше коронован за шампион в Лига 1 и ще насочи усилията си към историческия си триумф в турнира на богатите.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.